Pages

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Κορονοϊός: Νεκρός 52χρονος στη Θεσσαλονίκη – Καταγγελία για το εργοστάσιο που εργαζόταν

Τη ζωή του έχασε ένας 52χρονος που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με κορονοϊό.

Σύμφωνα με καταγγελία, ο άνδρας φέρεται να κόλλησε στη δουλειά του, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικό Κέντρου Θεσσαλονίκης το εργοστάσιο στη Βόρεια Ελλάδα, λειτουργεί κανονικά παρά το κρούσμα του Covid-19.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το voria.gr, ο άτυχος 52χρονος χειριστής μηχανημάτων, προσήλθε προ ημερών στην εφημερία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου με συμπτώματα της νόσου Covid-19.


Η κατάσταση του θεωρήθηκε σοβαρή και δεν διεκομίσθη στο νοσοκομείο αναφοράς ΑΧΕΠΑ ώστε να μην υπάρξει επιπλοκή κατά τη διακομιδή και έτσι διασωληνώθηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Παπαγεωργίου.

Ωστόσο, ο 52χρονος παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και κατέληξε.

Ο πρόεδρος του ΕΚΘ Χάρης Κυπριανίδης μιλώντας στο τοπικό site τόνισε ότι, «προχωρήσαμε σε καταγγελία στην αστυνομία για το γεγονός ότι η επιχείρηση συνέχιζε να λειτουργεί παρά το κρούσμα κορονοϊού, ενώ ζητάμε η επιχείρηση να κλείσει προσωρινά λόγω των κρουσμάτων».


newsbeast.gr/

1 σχόλιο:

  1. Πρόσφατα αγοράσαμε το σπίτι μας με τη βοήθεια του κ. Benjamin Lee, ενός υπευθύνου δανείων που με βοήθησε και τον σύζυγό μου με δάνειο 5.000.000 USD και η όλη εμπειρία ήταν χωρίς άγχος και μας άφησε απίστευτα ικανοποιημένους. Ήμασταν εκτός κράτους, αλλά η απόσταση δεν ήταν θέμα και ο κ. Benjamin Lee ήταν πάντα διαθέσιμος για συζήτηση. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα στον κ. Benjamin Lee και την ομάδα του για ενεργό καθήκον των αιτούντων δανείων να χρησιμοποιούν τον κ. Benjamin Lee σε οποιοδήποτε είδος δανείου. Ο κ. Benjamin Lee Πληροφορίες Επικοινωνίας, email: 247officedept@gmail.com Ή WhatsApp Chat: + 1-989-394-3740 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή